Saturday, July 9, 2011

Zivilia band or Najwa Latif? - Aishiteru

hehe... salam... n_n

perangai cik fify kalau uols nak tahu.. once dah suka 1 lagu tu.. dalam satu hari akan dengar lagu yang cik fify suka tu sampai berpuluh puluh kali.. sampai lah bosan and dengar lagu lain pulak.. haha

contohnya, before ni suka lagu salma nyanyi lagu bertamu di kalbu.. hari hari dengar.. then lagu beyonce - listen.. (yang ni sampai sekarang dengar.. best song ever!).. then lagu aliyah - kisah hati.. bruno mars - grenade , lazy song, macam macam lagu.. right now.. the latest one.. zivilia band ni.. cik fify dengar pun time iklan cerita cinta melody tuh.. tengok idak pong.. tehehe .. x_x but that song can get my attraction to heart that song.. hehe... so bluetooth dengan my bff.. and dengar la sampai berdarah telinga... haha

but serious.. memang hari hari cik fify dengar lagu ni right now.. seems like the lyrics got meaning yang i bule match dengan my life lor... huhu...

then!

cik fify on9 FB.. tetiba nampak cik anys ada tag najwa latif nyanyi lagu ni.... eden pasang la.. nak dengar.. not bad.. and her voice very nice.. orang panggil beliau artis dalam kereta.. hehe.. dah jadi retis pun.. :)



ni version najwa latiff pulok... n_n



conclusion, i love this songs.. dont care who's the singer... ehehe..

ok, esok ada photoshoot for 3rd time.. will spend time with my bestiest also.. bersih tak bersih.. photoshoot harus berlangsung dengan jayanya.. hehe..

have a good weekend uols.. bye!

No comments:

Post a Comment

free to comment..? (n_n)

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails