Wednesday, January 1, 2014

Happy New Year - 01.01.2014

Pejam celik pejam celik.. dah masuk tahun 2014 dah.. sekejap je kan? huhu.. deeply inside, aku agak kurang bergumbira bila dah masuk tahun baru nih.. umur makin naik... tahun strees nih... hahah..

but its ok.. gila apa nak sentiasa muda je.. we have to move on and accept the life circle right? hehe..

So, hopefully this year will be my best year.. rezeki bertambah, kehidupan makin bahagia... hopefully.

31.12.2013 - year end party company aku.. kasi layan la lagu aku dermakan lepas party habis.. sekali CEO pun layan lagu melayu jgk.. hahhaa..

video

Happy New Year People! :)

Monday, December 2, 2013

....?

Milik siapakah tulang rusuk ini.. ?
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Friday, November 29, 2013

colleagues

mereka mereka si hantu Nando's. :p
xoxo :*

Tuesday, November 19, 2013

IHERB Product

Ya. sekian lama tidak meng hupdate kan diri... meh sembang - sembang sikit.

I am pretty sure that tak ramai yang tahu pasal IHERB ni.. product dari USA, which is contain certified organic ingredients. Semua product dia No animal ingredients, No animal testing, no cruelty, alcohol - free. So jangan risau tentang status halal even though product ni dari oversea pun .. :

Ni website die.. http://www.iherb.com

Macam - macam ada dalam ni.. makanan untuk baby, suppliment , facial care & etc. Kenapa aku ajak korang beli kat sini? sebab harga dia jauh lagi murah dari Malaysia. Got few items yang ada jual kat Malaysia, tapi harga dia mahal. yang menarik nya, website dia dah convert price from USD to RM. Means got USD & RM kat situ so boleh straight away buat comparison harga. Tak ada lah kau terkial kial nak kira sendiri ye tak.. hee.. Tak percaya? sila buat review sendiri. heh.

cerita gebang - gebang nih.. masalahnya aku beli ke? hehe. Of course, I did .  =D

11.11.2013 - kautem dengan kakak office, we share together purchase barang so cost shipping will more cheaper la sebab share kan. ihiks.

18.11.2013 - Cukup seminggu barang pun sampai! yeay!! \^ ^/

ada la ter excited sikit bila received barang dari united states. kau ada? bweek. haha =p

Well received. Barang tiptop condition. Bukak je kotak bau harum semerbak menusuk kalbu. eh hidung! hee
Barang sangat puas hati sebab barang dia besar - besar bak kata kakak office aku, boleh buat stock setahun. heheh. nak tahu barang apa aku beli?

facial care :)
sebelum aku beli memang aku study habis ingredients dalam nih.. & semuanya meyakinkan sebab semuanya dari organic such as With Oats, Aloe & Vitamin E, 100% vegetable soap: African black soap base, coconut oil and/or palm oil, butyrospermum parkii (shea butter), avena sativa (oat) kernel meal, aloe barbadensis leaf juice, plantain extract, tocopherol (vitamin E), vegetable glycerin, mineral pigment or vegetable color, essential oil blend, Purified water, aloe barbadensis leaf juice (certified organic filet of aloe vera), glycerin (vegetable), fragrance (natural rose), hamamelis virginiana (Thayers proprietary un-distilled certified organic witch hazel) extract, rosa centifolia (rose) flower water, citric acid, citrus grandis (grapefruit) seed extract, tocopheryl (vitamin E) acetate. 

kalau nak cerita pasal keyakinan ingredients dia, memang berjela la entry ni weh.. so better siapa yang berminat pergi lah ke website yang aku kasi link kat atas tadi.. all the information cum review that you need is there.

Anyhow, anywhere... for those yang berminat nak beli product nih & first time purchase product nih, meh aku kasi code untuk dapatkan discount ye.. boleh dapat dlm $5 - $10 macam tu and i bet it will help you so much. saving babe!

Rewards Code : CHT166


after few month aku da cuba product ni, I will comeback to give review for all this product okeh. 

Till then, bye! :)

Tuesday, October 15, 2013

happy eid adha everyone! :)


Happy eid adha~

Standard. Hari raya je, wa stock mak2.. Masak, kemas umah, buat air, layan tetamu, layan anak buah. Baju? Sempoi, slua jogging ngn jersi. Bhahaha. Even dah buat baju raya, tapi xdan nak pakai oi.

Lihat lah eye bag yang dibela. Smart bukan?

#taksukuptidoq.


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Friday, October 11, 2013

kaki ada sepasang je.. Tapi..

Kalau kat office pun kasut dah berderet macam ni... Tu xtermasuk yang tengah pakai sekarang pulak tu.

Kat umah lg mcm mane la kan..

(Penyakit malas bawak balik kasut)


Haih.
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Wednesday, October 2, 2013

October!

owh. semalam lupa nak wish happy October... hehe.. (happy ker?)

SMILEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE~~~~~~~


Related Posts with Thumbnails