Sunday, July 10, 2011

Ahli mesyuarat tingkap!!

Assalamualaikum...!

nak update pasal aktiviti semalam.. cik fify and the gang photo shoot kat manjalara.. the place was very nice.. time kitorang datang pun ade pengantin tengah photoshoot jugak.. hheehe.. nak upload tunggu pic dari camera man siap.. yang ada kat cik fify kat dalam nokia cabuk ni.. enjoy la gambo huha kami.. pic dekat taman tak ada sangat.. ni kitorang banyak bergambau dekat chicken rice shop... mengisi perut setelah kecohkan kawasan taman tu... ;p

in car with miss pieja... kish tikit.. :)

ahli-ahli mesyuarat tingkap terdiri daripada:-

from left: fareez, hana, reyana
fyi: fareez is hana brother.. merangkap our photgrapher la... n_n
pieja, nana pink & ayu!
fyi: nana pink ni my fren since school mate juga.. lama wehh tak jumpa dia.. menjerit cek time jumpe beliau semalam.. hhehe

miss reyana with me.. :)

owner blog yang gemok. x_X

lama jugak la weols lepak dekat chicken rice shop ni.. borak2 dari satu topic ke satu topic.. hehe... al kesah.. cik fify record la.. dalam video tuh meriah giler.. da siap record, cik fify perasan.. rupanya tak tekan button record pun! dah geng2 semua gelak besar and geram tak pat tengok video meriah.. for 2nd time record.. baru la ado.. hee... but the 1st record lagi meriah! layan je la ea.. :P

video

tehehe.. agak kepochi kan kami... n_n ok.. pic photoshoot i will update later lepas dik fareez settle edit the pic... ni nak manfaat kan betul betul masa cuti ni.. esok da keje.. busannye! enjoy you sunday day.. ehehe..

peace yawwwww!

1 comment:

free to comment..? (n_n)

Related Posts with Thumbnails