Monday, June 20, 2011

busy sangat ke?

Salam peeps....

dah lama je rasa tak update blog ni.. asyik taruk link lagu je kan... :D

nak kata busy, PM lagi busy... aish~ cik fify mempunyai 1 tabiat susah nak arrange masa tu dengan betul.. tu yang jadi tak ada masa je nak update blog ni.. owner pun dah naik boring tengok entry lama.. ngehehe...

cik fify memang hari hari buka blog ni.. tapi nak m' update tuh..duyai.. liat betul tangan nak menaip, login bagai... xp

ok! update terbaru... tengah semangat assist my sister.. dia nak buka blogshop, tu tengah khusyuk dok photoshoot sana, photoshoot sini... :D tadi petang pun cik fify and team photoshoot kat taman metropolitan.. hehe... layan la muka owner syok sendiri ni time kat taman tu....

ada rindu mau tengok muka saya kah? tehehe. (sila vomit.) xp

ingat nak letak watermark kat lubang hidung.. tapi susah pulak.. haha n_n
:)

with my honey hana... n_n

ooppss... pic photoshoot tak boleh lah nak upload.. kena tunggu my sis punya blog officialy release dulu baru i boleh promote ye... ni amek pic guna phone cokia aje.. so pic yang cik fify attach ni apa yang ada kat hp cik fify aje.. the rest dekat my team.. esok lusa tu diorang upload la kat FB tuh...

orait.. gtg now.. update pepagi buta, mata dah lemau dah ni.. dah la esok kerja.. adeeiii... i need rest! x_X
ni pun kerah kan tangan nk update blog jugak.. hati tara tenanng la kalu tak update.. teheehe...

nite people.. salam... :)

3 comments:

  1. thanks anes syg.. anda juge cute..!! :)

    ReplyDelete
  2. tomeyh....
    robbana ma holaq ta hazal batilan subahan na fakirna azzabanna <3 safiah nordin <3
    rifqi

    ReplyDelete

free to comment..? (n_n)

Related Posts with Thumbnails